No risk, no reward

 

Jeg sier alltid "det er bedre å angre på noe man har gjort, enn å angre på noe man ikke har turt å gjøre", men likevel sitter jeg her å angrer på ting jeg ikke turte å gjøre. Jeg sier også "det er aldri for sent" når jeg skal gi andre råd, men likevel følger jeg ikke mine egne råd. Jeg angrer på at jeg ikke gjorde noe, men nå er det for sent.

Chances I didnt take.
Relationships we were afraid to have.
Decisions we waited too long to make.

Han var en venn av venn, sånn.. jeg visste hvem han var, samtidig som jeg ikke visste hvem var. Så ble vi kjent, og plustelig så var han en venn, og han andre ble en venn av han. Han var en man ikke kunne annet enn å smile av når man så han. En man bare villeklemme og aldri slippe. En man ble glad av bare man så. Og for ikke å snakke om hvor kjekk han var.. For det var han. KjempeKjekk. Han var en man gledet seg til å se..

.. Men som man aldri turte å spørre om å finne på noe. En man bare tok sjansen på at var der. At man møtte han på gata. At han ute. Jeg spør meg selv hvorfor, og trøster meg selv med et svar jeg tror jeg kan leve med. Et svar som er en god nok unnskyldning for at jeg aldri tok sjansen. Jeg var redd for å bli skuffa. At han ikke var så snill som jeg trodde. At han ikke var så søt som jeg trodde. At han ikke hadde den personligheten jeg trodde han hadde.. Ja, jeg slår meg til ro med at han ikke var den jeg trodde han var, og sparer meg selv tårer og knuste hjerter.


Omana B.

3 kommentarer

Omana

Dec 2, 2010 kl.1:09 AM

for et flott innlegg ;)

aelen

Dec 4, 2010 kl.3:52 PM

stjeler denne jeg :)

Marie Stephanie

Dec 4, 2010 kl.4:16 PM

aelen: No need for asking! just go for it :D

Skriv en ny kommentar

hits