People never change

 


Alle forteller deg at han ikke er bra for deg, at han ikke fortjener deg. Og det gjør han ikke, men likevel vil du bare være med han. Og han vil være med hvem som helst. Du lukker øynene hver gang han er med noen andre, men kjenner det stikker litt. Så kommer han tilbake til deg igjen. Forteller deg alt du vil høre. Holder rundt deg. Kysser deg. 

Han er en feil du begår igjen, og igjen. Du sier til deg selv at dette var siste gangen, men vet at det aldri blir det. Du skyver han vekk, og trekker deg unna. Han skal glemmes. Og det funker.. i en liten periode, så klarer han likevel å trekke deg inn igjen.

Du sletter alt, alle minner, og håper at han bare skal forsvinne for godt. At du skal slippe å se han, høre stemmen hans, se han smile, le. Samtidig som du håper at han skal komme og holde rundt deg igjen, og kysse deg, være den som gjør deg glad. Så hva gjør du egentlig? Lukker øynene og fortsetter å overse alt, i håp om at han en dag skal forandre seg? At han en dag skal vokse opp.. Ingen forandrer seg.

 

 

Omana B.


Én kommentar

Lisa-Mari

Dec 15, 2010 kl.2:19 AM

<3<3<3<3

Skriv en ny kommentar

hits